11e editie Sprookjesfestival groot succes

4 januari 2019

ZWOLLE – De 11e editie van het Sprookjesfestival is weer gehouden in Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Een betoverend theaterfestival voor jong en oud. Meer dan 35 voorstellingen waren te zien op diverse plekken.

Voorstellingen, knutselen, spelletjes spelen en schminken, er was van alles te ondervinden. Wel 4.000 bezoekers hebben volop genoten van het sprookjesachtige aanbod, een stijging van bijna 25% tegenover de jubileumeditie in 2017. 


Karen White, programmeur van het Sprookjesfestival van Zwolse theaters, blikt tevreden terug op deze editie: “Het was een geslaagd festival, met heel veel mooie voorstellingen en tevreden bezoekers. Dit bleek ook uit het publieksonderzoek; “De kinderen hebben enorm genoten, de voorstellingen waren ontzettend leuk en alle medewerkers super vriendelijk!”. 

De voorstellingen De Sprookjessprokkelaar en De Kleine Zeemeermin, beide in Theater de Spiegel, werden het drukstbezocht. Ook in 2019 organiseert Zwolse theaters het Sprookjesfestival, voor deze twaalfde editie worden in mei de voorstellingen bekend gemaakt.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services