15 jaar Ronald McDonald Huis

ZWOLLE - Dit jaar is het precies 15 jaar geleden dat de eerste gasten hun intrek namen in het Zwolse Ronald McDonald Huis. Nu, 15 jaar later, is het Ronald McDonald Huis voor meer dan 3500 gezinnen een tijdelijk thuis geweest. Ook is het 5 jaar geleden dat de Ronald McDonald Huiskamer in Isala werd geopend. Een warme huiselijke plek, vlakbij de kinderafdeling, waar ouders en soms ook patiëntjes even op adem kunnen komen in een andere sfeer. Dit blijkt een groot succes. Al meer dan 43.000 gasten bezochten de Ronald McDonald Huiskamer.

Op dinsdag 19 juni van 7.45 tot 10.30 uur organiseert het huis een groots business breakfast bij Theater De Spiegel in Zwolle. Misschien wel het grootste ontbijt van Overijssel ooit gehouden voor het goede doel. Het ontbijt wordt heel speciaal. Wij proberen deze ochtend al onze relaties, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die ons een warm hart toedraagt aan de ontbijttafel te krijgen en te bedanken. Dit met een speciale gedachte in ons achterhoofd: de ouders, broertjes en zusjes, die in het Huis logeren, missen iedere ochtend iemand aan hun ontbijttafel... Dankzij hun hulp en steun zijn zij wel heel dichtbij... Ook u bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Voor het zo ver is gaan wij ons hart verspreiden in de regio…

Maar voor het zo ver is gaan wij eerst nog ons hart verspreiden in de regio. Bakkerij van der Most heeft hiervoor een speciaal hartenbrood gemaakt die wij aanstaande vrijdag aan alle leden van de Business Breakfastclub en lustrumpartners gaan verspreiden. De oproep is om een mooie foto van hun familie te maken en deze te delen op social media onder de hashtags #hartvoorhethuis #15jaar

Studenten Deltion transport en logistiek bieden helpende hand

Vol trots kunnen wij u vertellen dat een grote groep studenten de opleiding transport en logistiek van het Deltion College deze bezorging gaan doen. Zij gaan met een team op stap en brengen 219 leden van de business breakfast club hoogstpersoonlijk aan huis of bij hun organisatie een hartenbrood. Dit team gaat vrijdag 8 juni om 9.00 uur de hele dag op pad. Als u het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn neem dan contact op met docent: Marleen Pathuis via mpathuis@deltion.nl

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat ziet u in de bijgevoegde link. In het filmpje is te zien hoe Manager Lianne Booijink van Ronald McDonald Huis Zwolle en Neonatoloog en founding-vader Richard van Lingen het eerste brood bezorgen bij ambassadeur Jacco Elthingh. Jacco is vanaf dag één betrokken bij het Ronald McDonald Huis en tikte bij de oprichting van de business breakfast club het eerste eitje.

Link overhandiging eerste brood (niet voor publicatie!!)

https://www.youtube.com/watch?v=QL8PY4wE57Y&feature=youtu.be

Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact op met m.vanriel@ronaldmcdonaldhuis.nl of 06-29470538


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services