2e distributiecentrum Wehkamp

12 januari 2018

ZWOLLE - Nog dit jaar open Wehkamp een tweede distributiecentrum in Zwolle. Het pand komt naast het huidige geautomatiseerde distributiecentrum (dc) op bedrijventerrein Hessenpoort.

Aan het bestaande pand, dat net twee jaar in gebruik is, wordt er 25 duizend vierkante meter toegevoegd. In totaal heeft Wehkamp straks de beschikking over ruim zestig duizend vierkante meter in Zwolle. De webwinkel werkt voor de bouw samen met vastgoedpartner WDP, die tevens eigenaar is van de twee panden.  WDP en Wehkamp zeggen samen meer dan veertig miljoen euro in de uitbreiding te investeren.
 
Volgens Wehkamp is het nieuwe dc nodig vanwege een 'versnelde groei'. Zowel in orders als nieuwe klanten zou de etailer hard groeien. "Deze extra ruimte geeft ons enorme flexibiliteit om assortiment toe te voegen en zorgt ervoor dat we de snelste en de betrouwvaarste blijven", aldus coo Maarten Tibosch.
 
Naar verwachting is eind 2018 het nieuwe pand gereed. Wehkamp heeft dan, samen met het dc in Maurik, ruim 135 duizend vierkante meter magazijncapaciteit in ons land. Meer informatie over het distributiecentrum van Wehkamp is te vinden op: https://www.wehkamp.nl/specials/duurzaam-distributiecentrum/
 
(Foto: impressie nieuwe dc Wehkamp 2018; bron: wehkamp.nl.)
 


© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services