4 Zwolse ploegen op Berend Elzerman toernooi

9 juni 2017

Hoewel de competitie nog in volle gang is, is VSCO’61 er nu al in geslaagd om het traditionele Berend Elzerman Toernooi voor augustus 2017 weer rond te krijgen.

 Het alom gewaardeerde toernooi dat voor de 36ste keer gehouden wordt, kent deze jaargang een Zwols tintje. Alle drie Zwolse tweede klassers zullen deelnemen te weten: Oud winnaar Be Quick '28, SVI en WVF. Ook het naar de derde klasse gepromoveerde Zwolse Boys neemt dit jaar weer deel. Dos Kampen (2e klasse) en uiteraard VSCO’61 maken het sterke en evenwichtige deelnemersveld compleet.


Het BET is het oudste en langst bestaande toernooi van de Noordwest Veluwe en mede daarom wil het organisatiecomité graag het goede behouden. Zo geldt het toernooi al decennialang als opmaat naar de competitie, tegelijkertijd is het voor de vele belangstellenden vaak de eerste kennismaking na de vakantie met hun favoriete eerste elftal.

Nieuw dit jaar is, dat de editie 2017 pas medio augustus - van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 augustus - wordt gespeeld. Dit is een nadrukkelijke wens van de deelnemende verenigingen om op die manier met een zo’n sterk mogelijke selectie aan de start van het BET te verschijnen. De KNVB heeft mede op verzoek van de clubs, de start van de competitie dan ook uitgesteld tot medio september.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services