90-jarig feest Be Quick ’28

29 oktober 2018

ZWOLLE - Voetbalvereniging Be Quick ’28 bestaat 90 jaar. Uiteraard gaan zij dit vieren. In het weekend van 16 en 17 november zal alles in het teken staan van dit heuglijke feit.

Hierbij willen ze ook oud-leden uitnodigen om aan deze festiviteiten deel te nemen. Op zaterdag 17 november is het groot feest. Alle leden zijn hiervoor uitgenodigd, maar ook ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Uiteraard zijn ook oud-leden, sponsoren en vrienden van de club uitgenodigd voor deze dag.

Deze dag begint om 13.00 uur. Na een kort welkomstwoord zullen wij met de hele vereniging op de foto gaan. Daarna hebben wij ervoor gezorgd dat er voor alle leeftijden iets leuks te doen is; dit gaat van een vossenjacht en springkussen voor de jongste jeugd, tot clinics, een mixttoernooi en een pannakooi voor de oudere jeugd.

Op vrijdag 16 november is er al de mogelijkheid om aan een dart toernooi mee te doen. Voor meer informatie kijkt u op onze website.

’s Middags worden er ook twee benefietwedstrijden gespeeld: Dames 1 tegen Oud-Dames 1 en Heren 1 tegen Oud-Heren 1. De opbrengst van deze wedstrijden komt ten goede aan de Monicare Foundation. Ook voor eten is gezorgd; aan het einde van de middag is er een stamppotbuffet. Na het eten is het feest met de Zwolse band Juffrouw Jannie. De toegang van deze dag is gratis. Inschrijven is echter wel gewenst. Dit in verband met de stamppotmaaltijd. Alle informatie hierover staat op de website van Be Quick ’28.

Uiteraard hopen zij elke belangstellende te ontmoeten op hun grote feest in november. Graag tot dan!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services