Avondklas over de invloed van sterren en planeten

Dronten - Michiel Rietveld laat ons tijdens deze Avondklas de bewegingen aan de hemelkoepel doorzien. Hij vertelt hoe sterren en planeten invloed hebben op het leven op aarde en hoe zowel oude als nieuwe culturen in de wereld hiermee rekening hielden, en houden. Dit najaar publiceerde hij hierover zijn nieuwe boek Houden van sterren en planeten. De Avondklas wordt gehouden in de Warmonderhofzaal op Warmonderhof, Wisentweg 12 te Dronten. Aanvang 20.00 uur.

Donderdag 22 februari, 20.00 uur: Michiel RietveldMichiel Rietveld is oud-docent van Warmonderhof en oprichter van natuur- en voedingsinstituut Kraaybeekerhof. Zijn meest recente boek is het logische vervolg op zijn boeken Houden van de Aarde en Wordt vervolgd (houden van mensen). Alle boeken zijn deze avond te koop.

Over Warmonderhof Avondklassen

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof. In de agenda op de website www.warmonderhof.nl staan alle ingeplande Avondklassen vermeld.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services