AYAM training: Zelfverzekerd naar de brugklas

Zwolle - Waarom hebben zoveel kinderen er moeite mee om de overstap te maken van de basisschool naar het voortgezet onderwijs? Coaches Sandra Bolte van Tzolkind en Laura Reichgelt van Way4you hebben hierover nagedacht en ontwikkelden een unieke training voor 11 – 14 jarigen.

De coaches: “Om vanuit de eigen kracht een plek te vinden in het voortgezet onderwijs is het nodig dat ze zich daarvan bewust worden. De vraag stellen: wie ben ik?”

De unieke AYAM training verbindt de fysieke, mentale, emotionele èn spirituele intelligentie van een kind. Hiermee zijn de coaches de eerste in Nederland die een training voor jongeren zo opzetten dat alle elementen aan de orde komen. Door de blauwdruk van de ziel als uitgangspunt te nemen, leert het kind geen trucje maar krijgt het een training op maat. Dit maakt waarom de AYAM training werkt volgens de coaches. Het biedt hen handvatten om zelfverzekerd naar de brugklas te gaan.

Nieuwetijdskinderen

De AYAM training sluit aan op de behoefte van kinderen en pubers om gehoord en gezien te worden vanuit hun eigen kern. Deze training bevat nieuwe inzichten en oplossingen waardoor het kind, vooral herkenbaar voor nieuwetijdskinderen, zichzelf leert kennen en vanuit zijn eigen kwaliteiten weerbaarheid ontwikkelt. De wijsheid uit de Tzolkin, de Assen van Verandering en de inzet van paarden maakt dat kinderen de juiste ervaringen krijgen waardoor dat wat nog onbewust is, bewust gemaakt wordt. Het proces dat van hieruit ontstaat, zal krachtig voor hem doorwerken in de toekomst.

Informatieavond
De AYAM training is voor jongeren van 11 tot 14 jaar, duurt 4 middagen, is inclusief een ouderavond en het persoonlijk profiel IK-KOMPAS. 14 mei 2018 start de eerste training. De training kost 209 euro per kind.
Om meer te ervaren over de opzet en inhoud van deze training, organiseren Tzolkind en Way4you gratis informatieavonden voor ouders en verwijzers. De eerste is op 21 februari van 19.30 tot 21.00 uur in het Kenniseducatiecentrum, Rijssensestraat 46 in Nijverdal. Een flyer aanvragen, aanmelden voor de training of de informatieavond kan via ayamtraining@gmail.com. Op de websites van Tzolkind en Way4you staat alle relevante informatie.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services