Bart Ester blijft trainer Zwolsche Boys

14 januari 2019

ZWOLLE - Ook na de zomer is Bart Ester de coach van Zwolsche Boys 1. De trainer en de voetbalvereniging uit Zwolle-Zuid zijn ingenomen over de samenwerking. Bart Ester is hier trainer sinds het begin van dit seizoen. Zij hebben het contract verlengd. Zwolsche Boys draait in de kopgroep van de derde klasse C mee.

,,Ik heb het erg naar mijn zin, het voelt goed en de spelersgroep heeft ook het vertrouwen uitgesproken”, zegt Ester tevreden. De contractverlenging lag dan ook in het vooruitzicht. Een meerjarige samenwerking was bij de aanstelling al de opzet. ,,Ik ben een trainer die normaal gesproken drie jaar bij een vereniging blijft, dus dat is ook hier het streven.”

Zwolsche Boys is natuurlijk blij met de verlengde samenwerking met Bart Ester. De aanstelling van de trainer heeft het resultaat gehad dat de technische commissie vooraf hoopte. De sfeer bij het eerste elftal is goed, de trainingsopkomst hoog en samen met de technische staf werkt het team doordeweeks aan een tactisch plan voor de zaterdag. Bart kent de club al zijn hele leven lang, past in de sfeer en is bovenal een goede trainer voor deze groep.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services