Be Quick op zoek naar meiden die willen voetballen!!

12 april 2018

ZWOLLE - Ben je tussen de 9 en 19 jaar en heb je ervaring of interesse in voetbal? Dan moet je bij Be Quick ’28 zijn! Ons doel is te groeien naar de leukste (meiden) voetbalvereniging van Zwolle.

Waarom Be Quick ’28?

Be Quick wil de leukste vereniging van Zwolle worden. Dat is natuurlijk een mooi doel, waar zij hun best voor gaan doen. Allereerst kun je hen makkelijk vinden, want ze zitten aan het Stadionplein, naast profclub Pec Zwolle. Over parkeerplaatsen hoeven jouw ouders zich dus nooit zorgen te maken! Ze zijn trots op hun mooie clubhuis en ook op de mooie kleedkamers. Het is alweer het elfde jaar dat zij dat gebruiken. Er omheen liggen zes voetbalvelden, eerlijk verdeeld tussen kunstgras en gewoon gras. Voetballen doen ze al heel lang bij Be Quick. In november bestaan zij zelfs 90 jaar! Vrouwenvoetbal hebben ze al sinds 1971. Ook dat is al heel lang! Natuurlijk is het door de jaren heen steeds groter geworden. Op dit moment hebben zij bijna 200 vrouwen en meiden die met plezier bij hen spelen.

Plezier én kwaliteit

Zij zorgen voor zowel plezier als kwaliteit binnen de meidenteams. Bovendien zijn alle trainsters in het bezit van een Trainer-coach 3-diploma. Dat betekent dat zij ervaring en kennis hebben met het trainen van meiden. Jij als speelster krijgt daardoor de kans om ieder jaar te groeien naar een beter niveau. Bij sommige teams ligt de nadruk iets meer op winnen, maar er zijn ook teams die puur meedoen vanwege het leuke spelletje, waarbij plezier boven winnen gaat. Want ook dat vindt Be Quick belangrijk. Ze spelen in competities tegen meiden van hetzelfde niveau. Een wedstrijd is altijd weer spannend om mee te maken. Je gaat met elkaar het veld in en je hoopt natuurlijk op een mooie uitslag. Soms moet je met elkaar even een teleurstelling wegslikken, maar dat hoort erbij. Lid worden van een voetbalclub betekent eigenlijk vanzelf dat je er nieuwe vriendinnen bij krijgt!

De vrouwen/meiden afdeling is vertegenwoordigd in het jeugdbestuur en in het hoofdbestuur, daardoor hebben ze altijd invloed op beslissingen. Daarnaast beschikt Be Quick over vertegenwoordigers in de technische commissie (die kijkt of speelsters goed zijn) en de sponsorcommissie (die meehelpt om spullen te betalen) . Naast voetbal willen ze de komende jaren nog meer dingen gaan organiseren die echt voor vrouwen en meiden zijn! Zij vragen hun meiden en vrouwen om mee te praten over evenementen en mee te denken over toekomstige dingen die belangrijk zijn. Ook jij kunt daarin een stem hebben!

Samenwerking met de KNVB

De komende 3 jaar doet Be Quick mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB, de nationale voetbalbond. Dat houdt in dat we het meiden- en vrouwenvoetbal in hun vereniging nog beter willen maken. Het belangrijkste daarbij is de plek van het vrouwenvoetbal in de club. Daarmee willen ze zorgen dat dingen voor meiden altijd goed geregeld blijven. Het liefst willen ze dat alles nog beter wordt natuurlijk!

Heb je interesse? Neem contact op met Jeroen!

Ben je geïnteresseerd geraakt, kom dan eens een kijkje nemen! Of stuur een mailtje voor meer informatie naar Jeroen Canits , m-coordinator@bequick28.nl . Je mag altijd een keer gratis meetrainen met jouw eigen leeftijdgenoten. Dan kun je zien of je het leuk vindt en leer je onze club een beetje kennen. Als je komt mag je natuurlijk ook vriendinnen en klasgenoten meenemen! Graag zelfs. Hopelijk zien we jou terug bij Be Quick ’28 en ga je in dat mooie roodzwarte shirt spelen!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services