Be Quick schiet tekort tegen Vroomshoopse Boys

4 juni 2018

ZWOLLE - Be Quick en Vroomshoopse Boys zijn geen onbekenden voor elkaar. In de tweede klasse streden zij enkele jaren geleden om het kampioenschap. Na de beslissingswedstrijd in Raalte, gewonnen door VB, scheidden de wegen zich. Een jaar later was er een weerzien voor een jaar in de eerste klasse. Be Quick haalde dat seizoen slechts twee punten minder dan de tegenstander van vanmiddag, maar degradeerde daardoor wel. Nu is er via de nacompetitie de kans om Vroomshoop de das om te doen.

Maar dat is makkelijk gezegd. Be Quick heeft het moeilijk deze middag. Voor de rust is het Teko Malanda die het team in de wedstrijd houdt. Toch weet het team van Edwin van Nijen op voorsprong te komen, als Husseijn Raza slecht uitverdedigen afstraft: 0-1. (28e). Lang wordt er echter niet genoten van deze voorsprong. Vijf minuten later brengt Lars Scholten de strijdende partijen alweer op gelijke hoogte : 1-1.

Tien minuten na rust is het Ton Kunst die namens Vroomshoopse Boys de 2-1 maakt. In een tweede helft, waarin ook nog de nodige onvriendelijkheden worden uitgewisseld, krijgt Be Quick zeker in de slotfase nog de kans om gelijk te komen. Dat gebeurt niet en Be Quick beseft na afloop dat de tegenstander meer aanspraak mocht maken op de overwinning.

Opstelling: Teko Malanda, Julian Ruiter, Dennis Schotanus, Bram Bembom, Stijn Nijboer (65. Noah Woltman), Kevin Zomerdijk, Milan Rada (46. Kevin Westerbeek), Sander Fillet, Sander Aarten, Sertaç Yilmaz (75. Cas Duiker), Husseijn Raza.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services