Beleef de historie van Zwolle met verteller Godefridus

ZWOLLE - Bevrijdingsdag is voorbij. Maar wie in de geschiedenis van Zwolle duikt, ontdekt dat de stad ook vóór de Tweede Wereldoorlog vele malen werd belegerd en bevrijd. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt er alles over tijdens de Storytrail stadwandeling Zwolle op zondag 13 mei.

Door de eeuwen heen is Zwolle van heel wat kanten belaagd. Door de jaloerse buursteden Kampen en Deventer bijvoorbeeld. Door woeste roofridders. Door de troepen van Gelre. En zelfs door de Duivel uit het Zwarte Water. Gedreven en met humor brengt verteller Godefridus de bewogen geschiedenis van Zwolle tot leven. Ga mee op deze historische verhalenwandeling, ontdek hoe Zwolle zich steeds weer van haar belagers wist te ontdoen en beleef de bevrijdende stadshistorie.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 13 mei 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services