Beleidsplan RTV ZOo

In het beleidsplan tot 2016 staat dat RTVZoo de verbindingen in de stad wil aanhalen en verbeteren. Daarnaast heeft zij zich ten doel gesteld te werken aan nieuw en hoogwaardiger programma's. Hierbij horen ook de samenwerkingen in de regio. Zwolle is een van de initiatiefnemers van RMC De Nieuwe Hanze, welke de samenwerking de regio wil vormgeven. Zomer 2015 wordt een pliot neergezet om met behoud van lokale inhoud nieuwe TV format uit te gaan zenden. Daarnaast wil RTVZoo nog steeds blijven werken aan:
 

  • Het bieden van kwalitatief goede programma’s met de juiste diversiteit en gericht op alle bevolkingsgroepen in Zwolle;
  • Het verder professionaliseren van de uitvoerende organisatie;
  • Het verbeteren van de interne- en de marktcommunicatie;
  • Het professioneel onderhouden van contacten met het bedrijfsleven en instellingen;
  • Het aangaan van een samenwerkingen met verschillende regionale onderwijsinstellingen;
  • Het aangaan van samenwerking met de lokale zenders in de Regio IJsseldelta;
  • Het starten van een eigen televisiezender!

Zwolle verdient een professionele omroep! RTVZoo. In het zendbereik wonen en werken circa 250.000 mensen. Vergelijkbaar met steden als Hengelo en Enschede, Almere, Lelystad en veel meer dan steden als Kampen, Meppel of Steenwijk. Met name de laatste bieden een eigen personele staf, waardoor de kwaliteit beter geborgd kan worden. Ter ondersteuning van bovengenoemde activiteiten en in samenwerking met de omroepen uit de omliggende gemeenten pas eveneens een verdere professionalisering van gedrukte media, waarin niet alleen de mens achter de microfoon belangrijk wordt, maar ook de verhalen in en om de stad.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services