Berkum-trainer Schuurman weg

7 januari 2019

ZWOLLE – Raymond Schuurman zal na het bestaande seizoen vertrekken als hoofdtrainer van hoofdklasser VV Berkum. Dit hebben beide partijen besloten.

De nu 51-jarige Zwollenaar neemt komend seizoen een ‘sabbatical’ om tijd vrij te maken voor andere zaken. Hij zal dan, in ieder geval vooreerst, niet actief zijn als trainer. Schuurman heeft, naast zijn activiteiten als oefenmeester, een drukke baan als directeur van een VMBO-school in Zeist.

Berkum is hem dankbaar voor de prettige samenwerking in dit voetbalseizoen. Mede doordat een aantal spelers langdurig geblesseerd was, zijn de sportieve prestaties van Berkum dit seizoen nog niet naar verwachting. Sommigen konden deze jaargang nog helemaal niet in actie komen. Bestuur en trainer is er ondanks alles veel aan gelegen om een positief vervolg te geven aan dit jaar. Dit willen zij doen met een overtuigende en succesvolle tweede seizoenshelft. Zowel bestuur als trainer verlaten zich er ook op dat dat gaat lukken.

Berkum gaat vanzelfsprekend in de komende periode op zoek naar een geschikte kandidaat om Raymond Schuurman na dit seizoen op te volgen.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services