Bij nacht en ontij door Zwolle

8 november 2017

Wegens groot succes en op veler verzoek herhaalt het Zwolse St. Michaëlsgilde op woensdagavond 15 november weer een duistere en avontuurlijke verrassingstocht door de donkere steegjes en straatjes van de Zwolse binnenstad.

Vertrouwt u toe aan de poortwachter, hij zal u bij het flakkerende licht van de meegenomen lantaarns meenemen op een beklemmende tocht door de sloppen en stegen van de oude binnenstad.

Maar pas op!! onderweg kunnen we maar zo een aantal onverwachte en misschien wel schrikaanjagende ontmoetingen hebben met enige sinistere Zwolse figuren uit lang vervlogen tijden.

Huiveringwekkend

Huiveringwekkend is het verhaal over de verschrikkelijke St. Lucienacht en zie de schrik in de ogen van de wilde meid van de Kranenburg. Het zijn gebeurtenissen die in de geschiedenisboekjes niet worden verteld. En wat het daglicht niet altijd kan verdragen komt op deze tocht uit de diepe schaduwen aan het licht. Aan het eind van de wandeling gaat men onder het genot van een “Blauw handje” even van de schrik bekomen in een eeuwenoude taveerne.

De Nacht en Ontijtocht is op woensdagavond 15 november en begint om 19.45 uur

Op het Grote Kerkplein, bij de fontein
Kosten zijn € 12.50
Inschrijven via harry.vrielink@home.nl

Foto: Rein Tuininga


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services