Blind Run Stadshagen

7 februari 2018

Zwolle - Op zaterdag 3 maart wordt de eerst ‘The Blind Run’ Stadshagen georganiseerd, waarbij deelnemers samen met een geblinddoekt maatje gaan hardlopen voor het goede doel. Het doel van ‘The Blind Run’ is zo veel mogelijk geld inzamelen voor betere sportvoorzieningen voor blinde en slechtziende kinderen.

De run wordt gelopen rondom het Winkelcentrum Stadshagen. Inschrijving van de duo’s is gratis, maar zoek vervolgens zoveel mogelijk sponsors die jullie als duo wil sponsoren. Kan jij je loopmaatje blind vertrouwen?

De twee studentes Lynn Zweers en Dagmar Bouma van de Radboud Universiteit Nijmegen organiseren de Run in Stadshagen als vrijwilligerswerk voor de vereniging Bartiméus Sonneheerdt. “Lopen doe je samen: de één geblinddoekt, de ander kan zien en samen leggen jullie zo veel mogelijk kilometers af. Loop samen met je vrouw, man, buurvrouw, oom, tante, dochter, vriendin, oma of opa, want alles mag en niks is te gek.” Iedereen vanaf 8 jaar kan zich inschrijven via de website: www.inactivoorbartimeus.nl.

Inschrijven kan tot de dag zelf op 3 maart bij de stand bij het Cultuurhuis. Om 11.15 uur is de warming up ook bij het Cultuurhuis, de start is om 11.30 uur tot 12.30 uur. Voor meer informatie over The Blind Run Stadshagen ga naar de Facebookpagina: @blindrunstadshagen


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services