Cibap Business Meeting over 'The Future Of Shopping'

4 februari 2019

Zwolle – Het Topcentrum e-commerce en het Cibap organiseren op 7 februari de Business Meeting “The Future Of Shopping” in de Cibap Ontwerpfabriek.


Een meeting met inspirerende voorbeelden en doorkijkjes naar de toekomst van het winkelen. Iedereen die actief is in e-commerce of dat wil worden kan deelnemen en kennis delen.

Anchorman is Marco Wolters, managing partner/founder bij Abbi insights (marktonderzoek). Keynotes worden verzorgd door Jasmijn Prinssen van JosDe Vries The Retail Company en René Wijnings architect, ontwerper en oprichter van multidisciplinair ontwerpbureau Desarc.

Verder zijn er parallelsessies over diverse onderwerpen. Zo wordt het LAB 'The future of schopping' gepresenteerd waar ondernemers advies van studenten kunnen vragen. Ook laten Cibap-, Deltion- en Windesheimstudenten demo’s en voorbeelden zien waaraan zij hebben gewerkt als het gaat om on- en offline verkoop.

Een groeiend aantal bedrijven, 5 onderwijsinstellingen, Kennispoort Regio Zwolle, Provincie Overijssel en ruim 20 gemeenten van Regio Zwolle hebben de handen ineengeslagen en zijn actief in het e-commerceprogramma. Het doel: een e-commerce topregio worden. Wat is hiervoor nodig? Kennis. Ondernemers met passie voor on- en offline business. En goed gekwalificeerde (technische) professionals om dit doel te verwezenlijken.

Meer informatie en aanmelding op www.cibap.nl. Deelname is kosteloos


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services