Club Cele Jong Presenteert: Hoe word ik miljonair

6 december 2018

ZWOLLE - Deze aflevering van Club Cele Jong gaat vooraf aan de voorstelling De Vrekkin van Het Nationale Theater. Club Cele Jong Presenteert: Hoe word ik miljonair (en word ik dan gelukkig)? Als je nou heel veel geld hebt, ben je dan ook meteen gelukkig? Of gaat dat helemaal niet zo? 


Aan de hand van drie video’s gaan we het hebben over financiën, overvloed en voorspoed. Heb je (heel veel) geld nodig om gelukkig te zijn? Voor deze editie van Club Cele Jong, werkt Club Cele Jong samen met Het Nationale Theater. Maak je klaar voor een bloedstollend gesprek! Niet zomaar rijk, nee, superrijk. Wie wil dat nou niet? 

Speciaal voor Het Nationale Theater maakte vlogger en YouTuber Sterre Koning een vlog over de vraag: maakt geld gelukkig? Aan de hand van drie video’s ga je samen met Tess Grevink van Het Nationale Theater in gesprek over geld, rijkdom en gelukkig zijn. 

Club Cele zet de stad in beweging. Maar wie heeft de toekomst van die beweging? Juist, jongeren! Daarom is Club Cele Jong in het leven geroepen: we gaan samen met jou in gesprek over onderwerpen die binnen en buiten schooltijd spelen. We gaan op zoek naar nieuwe ontmoetingen, leuke onderwerpen en nieuwsgierigheid. Doe jij ook mee? Kom dan naar Club Cele Jong!

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema's, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.

Zondag 16 december | 15.00 UUR | Rabo Foyer, ODEON | GRATIS TOEGANG

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gooitske Zijlstra via redactie@clubcele.nl. Bekijk de volledige programmering van Club Cele op www.clubcele.nl Voor meer informatie en aanmelden: https://bit.ly/2Efj2Pp


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services