Concert Moving Movie Songs

ZWOLLE - Zangeres Henriëtte de Groot en pianist Tjako van Schie houden een concert ter gelegenheid van de presentatie van hun gloednieuwe CD "Moving movie songs". Dit vindt plaats op 18 mei in de Doopsgezinde kerk te Zwolle.

In hun programma nemen ze de luisteraar mee terug in de tijd en brengen zij op geheel eigen en unieke wijze beroemde melodieën uit succesvolle Hollywoodfilms weer tot leven. Een reis van de vroegste filmmuziek van Charlie Chaplin tot hedendaagse filmmuziek.

Bekende films als Casablanca, Once upon a time in the west, James Bond, the Godfather, Titanic en Lord of the Rings en nog vele andere passeren de revue.

Henriëtte weet met haar mooie warme stem elk lied een eigen karakter te geven. Zij wordt hierin ondersteund door Tjako die met zijn eigen arrangementen ieder nummer weet te kleuren en er een bijzondere belevenis van maakt. Moeiteloos schakelen deze twee veelzijdige musici van klassiek naar jazz en musical.

Moving movie songs is een zeer gevarieerd programma, met soundtracks uit 75 jaar filmmuziek, dat voor veel luisteraars het feest van de herkenning zal brengen.

Aan de CD hebben naast Henriette de Groot en Tjako van Schie vier fantastische musici hun medewerking verleend:

Ernö Olah Johan Veldkamp Hristo Goleminov Robert Vroegindeweij

(viool) (slagwerk) (saxofoon) (dwarsfluit)

Deze musici zullen ook tijdens het concert op 18 mei hun medewerking verlenen.

De prijzen zijn als volgt: Volwassenen: € 17,50 Kinderen tot 12 jaar € 8,75 Jeugd 12-18 met CJP korting € 12,50 Senioren 65+ € 8,75

Concert: Moving movie songs Datum: 18 mei 20:00 uur Locatie: Doopsgezinde kerk te Zwolle
Contact: info@henriettedegroot.com of news@henriettedegroot.com

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als u ons concert onder de aandacht zou willen brengen, om de mensen uit Zwolle en omgeving een mooie, muzikale avond te bezorgen.

In de bijlage vindt u enkele afbeeldingen die u wellicht kunt gebruiken.

Indien u ook verslag wilt doen van het concert, bent u van harte uitgenodigd en ontvangen we hiervan graag van te voren even een bericht.

Wenst u meer informatie, kunt u kijken op de website www.henriettedegroot.com en uiteraard een mail sturen naar info@henriettedegroot.com


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services