CU ondertekent Zwols Seniorenkompas

13 februari 2018

ZWOLLE – Gerdien Rots en Gert-Jan Segers ondertekenen vrijdagmiddag 16 februari tussen 14.00 en 16.00 uur het Zwols Seniorenkompas in woonzorgcentrum Westenhage. 

In het Zwols Seniorenkompas staan de toekomstplannen voor senioren in Zwolle. Op vrijdagmiddag kunnen bezoekers in gesprek met verschillende organisaties en politici over de onderwerpen die zowel lokaal als landelijk belangrijk zijn voor senioren. Een van de onderwerpen is persoonlijk advies aan huis.
”Onze ouderen zijn waardevolle inwoners van onze stad.”, zegt lijsttrekker Rots. 

“Doorlopend stimuleren en ondersteunen we gezamenlijke woonprojecten, zoals de Krasse Knarrenhof” aldus Rots. “Door het ondertekenen van het Zwols seniorenkompas spreken we af hoe we ervoor zorgen dat het beleid in Zwolle ook de komende vier jaar zo goed mogelijk blijft aansluiten op hun behoeften”.

De ChristenUnie zet zich voor goede voorzieningen voor wonen, welzijn en zorg voor senioren. Landelijk vanuit het bekende manifest ‘Waardig Oud Worden’, lokaal door het stimuleren van vitaal en veilig oud worden, tegengaan van eenzaamheid en mee kunnen (blijven) doen aan de samenleving.

Info: Woonzorgcentrum Westenhage in Westenholte. Voorsterweg 42-44 in Zwolle.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services