Cultuur


Filteren op datum:
        

Goldbrun – Yuri Honing & Mariecke Van Der Linden

Gepubliceerd op: 22-05-2018 13:45

ZWOLLE - Als vervolg op het album Goldbrun, waarmee Yuri Honing gisteren de prestigieuze Edison Jazz Award 2018 in de wacht sleepte, richt hij samen met kunstenaar Mariecke van der Linden vanaf 22 september 2018 een ruimte in bij Museum de Fundatie. Met muziek, schilderijen en installaties reflecteren zij in een ‘Gesamtkunstwerk’ op Europa.
Lees verder

Kaartverkoop Grote Avond Greijdanus van start

Gepubliceerd op: 22-05-2018 13:21

ZWOLLE - Odeon staat binnenkort in het teken van de Grote Avond van Greijdanus. Ruim 100 leerlingen zijn al maanden bezig met het repeteren en voorbereiden van een theatervoorstelling die op 30 mei in première gaat. Ieder jaar worden deze Grote Avonden georganiseerd door medewerkers en leerlingen van Greijdanus, en dit jaar heet de voorstelling ‘Nieuws onder de Zon’. De kaartverkoop start vandaag op 17 mei.
Lees verder

Artez Jazz en Pop Live

Gepubliceerd op: 17-05-2018 14:38

ZWOLLE - Meer dan twintig bands van ArtEZ Jazz & Pop Zwolle geven in een periode van zestien dagen acht concerten op drie belangrijke muziekpodia in de stad Zwolle. Ieder concert begint om half acht ‘s avonds en de toegang is gratis. Dit is vanaf dinsdag 22 mei.

Bands vormen de ruggengraat van de opleiding Jazz & Pop van het ArtEZ Conservatorium Zwolle. Tijdens het jaarlijkse ‘Celebrating the bands – ArtEZ Jazz & Pop Zwolle LIVE’ presenteren bands zich op Poppodium Hedon, op Cultuurschip Thor en in muziekcafé The Livingroom. Ieder avond wordt gevuld door meerdere bands.
Lees verder

Meer Cultuur

© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services