Daten, is dat wel iets voor mij?

13 maart 2018

ZWOLLE - Informatieplatform Scheiden in Zwolle houdt vrijdagavond 13 april in de Stadkamer Zwolle een avond over daten met liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar uit Deventer.

Succesvol daten met handig stappenplan


In 2050 zal de helft van de Nederlanders single zijn*. Dit betekent dat er veel singles op zoek zijn naar een nieuwe partner. Na een scheiding of (on)gewenste beëindiging van een relatie, is de eerste vraag: ben ik wel toe aan een nieuwe relatie? Hoe zorg je ervoor dat je de vorige relatie goed verwerkt en echt klaar bent om te gaan daten? En welke stappen zet je dan, zodat deze dates leiden tot een stabiele en warme relatie? Relatiecoach Ketelaar geeft deze avond een interactieve lezing over de beste aanpak om succesvol te daten. Daarnaast gaat ze ook in op vragen die leven bij de bezoekers.

Voor wie?
Deze avond is voor single vrouwen & mannen die graag willen gaan daten en twijfelen over de aanpak. Zij die al aan het daten zijn en graag tips krijgen hoe het effectiever kan, zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Carla Ketelaar
Spreker Carla Ketelaar begeleidt zelfbewuste en ondernemende vrouwen die het op maatschappelijk niveau prima doen, maar op het relationele vlak problemen ondervinden. Doel van haar coaching is om een nieuwe liefde te ontmoeten om het leven mee te delen. Vorig jaar december was Ketelaar te gast bij het RTL4-programma 5 uur Live, samen met Heleen van Royen en bij RTV Oost.

Boek met korting
Recent bracht liefdesexpert Ketelaar het handboek Vind je eindman uit. Bezoekers kunnen haar nieuwe boek tegen een gereduceerd tarief (- 5 euro) kopen. Haar boek is deze avond te koop voor€32,50.

Aanmelden
Informatie over deze avond van 19 tot 21 uur staat op de website van Scheiden-in-Zwolle. De toegang is gratis. De lezing vindt plaats in de Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto (betaald parkeren ernaast bij Burg. Roijensingel) en ligt op slechts 8 minuten loopafstand van NS-station Zwolle. Aanmelden is prettig via info@scheiden-in-zwolle.nl.* Volgens hoogleraar sociale demografie Jan Latten


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services