DE GROOTSTE 1-DAAGSE PLATENBEURS

ZWOLLE - Zondag 25 februari wordt de IJsselhallen Zwolle omgetoverd tot de Grootste 1-daagse Platenbeurs van de Benelux. Twee hallen en de grote foyer worden gevuld met lp's, singles, cd's, dvd’s, Blu-rays en merchandise. Met meer dan 100 kramen gevuld door standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland wordt dit een prachtige dag voor muziekliefhebbers. DePlatenbeurs is geopend van 10.00–17.00 uur.

Alle genres

Van HipHop tot Nederlandstalig en van Rock tot Jazz, alle genres zijn aanwezig in de IJsselhallen. Ook worden er nieuwe platenspelers aangeboden van het merk Project.

Schrijver Hans Edink komt zijn boek presenteren over Eelco Gelling, de gitarist van Cuby & the Blizzards. Discogs, een belangrijk platform voor de vinylverzamelaars, is ook aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over de website en de mogelijkheid tot het zoeken en verkopen van vinyl.

Misschien wel de bekendste platenwinkel van Nederland, Concerto uit Amsterdam, komt met een mooi vinyl aanbod naar de IJsselhallen. Verder zullen veel bekende PlatenBazen uit Nederland komen. Uiteraard worden de particuliere verkopers en verzamelaars niet vergeten. Willem “Normaal” is ook aanwezig met zijn stand. Hij heeft ruim 350 items van de boerenrockers Normaal.De eerste 150 bezoekers ontvangen een gratis Goodiebag met cd's, promo's, vinyl, stickers en buttons. Bezoekers kunnen ook genieten van Live muziek! De alternatieve rockformatie Switch Bones komt een semi versterkt optreden geven. Kijk voor meer informatie opwww.variaworld.nl/info/beurzen/


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services