De Jokkebrokker in Odeon

6 november 2018

ZWOLLE - De voorstelling De jokkebrokker is binnenkort te zien in de Schouwburg Odeon, Zwolle. De jokkebrokker is een familievoorstelling (6+) over goochelen met de waarheid. Want in een wereld waarin de waarheid niet meer te onderscheiden lijkt van ‘alternative facts’ is de vraag: wat is waar? nooit ver weg.


De voorstelling, een coproductie van Maas theater en dans en WAT WE DOEN, reist tot en met 30 december 2018 door heel Nederland. De jokkebrokker Monsieur Fantastique Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd begint hij langzaam te geloven dat hij écht kan toveren. De baas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden. Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel? 

De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt? 

Floris van Delft maakte eerder CASH (Gouden Krekel 2014 beste podiumprestatie), Toen wij van Rotterdam vertrokken (Zilveren Krekel 2016) en Sell Me Your Secret (Zilveren Krekel 2017) bij Maas theater en dans. De jokkebrokker is zijn eerste werk voor kinderen bij Maas in coproductie met zijn eigen gezelschap

WAT WE DOEN. Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25 Reserveren: www.zwolsetheaters.nl, 0900-1435 Aanvang: 8 december 2018, 14:00 uur Toegang: €12,-


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services