derde editie van Run for KiKa Estafette

Zwolle- Ben jij als bedrijf of vriendenteam op zoek naar de ultieme teambuilding activiteit én wil je een bijdrage leveren aan onderzoek naar kinderkanker? Neem dan 31 augustus deel aan alweer de derde editie van Run for KiKa Estafette!

Doe mee!

Ren met je team van Groningen naar Utrecht voor 95% genezingskans van kinderkanker!


Amsterdam -  Ren in teams van 4 tot maximaal 12 runners van Groningen naar Utrecht in estafettevorm 3x95KM voor 95% genezingskans van kinderkanker!


Run for KiKa Estafette is dé hardloopuitdaging voor KiKa. Van 31 augustus tot en met 2 september rennen teams van de start in Groningen naar de finish nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).


Nederland op zijn mooist

De deelnemers doorkruisen 5 provincies en zien Nederland op zijn mooist. Langs uitgestrekte bosgebieden en heidevelden met schaapskuddes rennen de teams richting het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Zij openen in 2018 haar deuren en gaan fungeren als grootste kinderoncologisch centrum van Europa.


Team ‘KiKa'
Run for KiKa Estafette teams bestaan uit gemiddeld 8 runners. Team KiKa loopt voor de derde keer mee. Teamcaptain Marinca Dinkla: "Al jaren draag ik Stichting KiKa een warm hart toe en wil ik graag zoveel mogelijk mijn steentje bijdragen. De eerste twee edities waren geweldig door de grote vorm van saamhorigheid en de goede organisatie¨.


Samen tegen kinderkanker

Jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen de diagnose kanker. Helaas haalt 1 op de 4 kinderen het niet. Iedere deelnemer van Run for KiKa Estafette neemt minimaal 750 euro sponsorgeld mee om bij te dragen aan een een genezingspercentage van 95%. Met het opgehaalde geld financiert KiKa belangrijke onderzoeken naar kinderkanker.


Ga voor meer informatie naar: www.runforkikaestafette.nl en schrijf je snel in!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services