Durf te Doen festival

8 november 2017

Zwolle - Een festival voor, door en over lokaal initiatief. De inspiratie is nog lang niet op. Daarom organiseren we een nieuwe editie op vrijdag 8 december 2017 bij dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg. Van harte welkom bij deze winterse variant! Je kunt weer rekenen op een inspirerende dag waar je met leuke ideeën, een uitgebreid netwerk en frisse energie vandaan komt.

Vrijdag 8 december. Ben jij er bij?

In 2016 bleek het Durf te Doen festival een feestje met ruim 200 deelnemers en zo’n 50 optredens, workshops, trainingen, pitches en veel informele ontmoetingen. De dag is bedoeld voor inwoners, ondernemers, bestuurders en organisaties die zelf een lokaal initiatief hebben opgepakt of daarmee te maken hebben. Over bijvoorbeeld zorg, wonen, energie, noaberschap. Of over de toekomstbestedingheid van je dorpshuis of rol/positie van de dorpsraad in de veranderende samenleving. De meeste sprekers zijn al in beeld, waaronder de Achterhoekse inspirator Linda Commandeur https://gewooncommandeur.nl/mij/.

Daarnaast zijn er verschillende initiatiefnemers en gemeenten die hun successen en missers met je delen, gaan we theeleuten met gedeputeerde Bert Boerman, krijg je één-op-één maatwerkadvies in de ‘EHBO-post’, kun je leren hoe je je het best gedraagt vóór een camera, en - ook niet onbelangrijk - is er volop ruimte voor informeel bijpraten bij de fijne foodtrucks.

Voor het voorlopige programma en aanmelden, ga naar www.durftedoenfestival.nl.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services