Eerste elektrisch rolstoelhockey competitiedag

12 november 2018

ZWOLLE - De sporthallen van OnCampus/Windesheim zullen gevuld zijn met vele mensen in elektrische rolstoelen. Er zal namelijk de eerste E-hockey competitiedag van seizoen 2018-2019 gehouden worden. Clubs uit regio oost zullen strijden in 3e t/m de 1e klasse. 


De Zwolse E-hockeyers, Zwollywood Sticks, zullen ook van de partij zijn. De organisatie van deze dag is o.a. in handen van Johannes van der Velde, voorzitter van ReVAS de Peperbus. Zwollywood Sticks, die uitkomen in de 3e klasse, is een onderdeel van ReVAS. 

De wedstrijden zullen tussen 11 en 17 uur gespeeld worden, verdeeld over 3 velden, ieder veld is vernoemd naar een sponsor van deze dag. Zwollywood Sticks speelt zijn eerste wedstrijd om 12:20 uur tegen de The BEAst uit Groningen. Om 13:40 uur de tweede wedstrijd tegen de Stick Flyers E1 uit Friesland. Tot slot spelen de Zwollenaren de derde wedstrijd ook tegen de Friezen, maar dan tegen het 2 e team, Stick Flyers E2. 

De overige teams die mee doen komen uit Arnhem, Enschede, Emmen en Amersfoort. De parkeerplaats van OnCampus zal dan ook vol staan met rolstoelbussen. Ben je benieuwd naar deze sport, kom gerust kijken. Op parkeerterrein P1 van OnCampus kun je deze dag gratis parkeren. En ook catering is aanwezig voor een kop koffie of een broodje.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services