El Mundo in teken van kerst

Dit weekend staat El Mundo natuurlijk in het teken van de kerst! Samensteller en presentator Ab de Haas heeft muziek bij elkaar gezocht waarvan hij een lijntje voelt met de kerstdagen: wat melancholie, maar ook wat vrolijkheid.

In Artista de la Semana bijvoorbeeld zet Ab de spots op de gospelreggaeband Christafari uit LA (zie foto). Christafari werd in 1990 opgericht door producer en leadzanger Mark Mohr. Geboren in een christelijk gezin rebelleerde hij in eerste instantie hiertegen door misbruik van alcohol en drugs. Uiteindelijk zag hij in dat dit niet de goede weg was, hij stopte met zijn gebruik en vormde de eerste gospelreggaeband in de USA.

Een mooi moment trouwens om de trouwe medewerkers van Ab te bedanken: in de eerste plaats Regina Timmerije, die wekelijks de techniek perfect verzorgt, dan natuurlijk Roland de Hoop, die de techniek regelt voor Studio Live en last but not least onze trouwe huisdichter Michel Martinus, die wekelijks een bij de muziek passend gedicht voordraagt! Ab wenst alle luisteraars van www.rtvzoo.nl fijne kerstdagen en een gezond en vooral muzikaal 2016!

 
Luister zaterdagavond vanaf 23.00 uur naar El Mundo bij RTV ZOo.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services