El Mundo van Zwolle via Monoswezi naar Epe

Omdat we Sinterklaas vieren staat dit weekend El Mundo in het teken van het gedicht en de rap! In het eerste uur van El Mundo maken we kennis met de Zwolse dichter, muzikant en verhalenverteller Henk van Huisstede. Hij zal de komende periode ook zo nu en dan een gedicht in El Mundo gaan voordragen.

Verder zet Ab de Haas in het programmaonderdeel Artista de la Semana de Afro-Europese jazzgroep Monoswezi centraal. Monoswezi bestaat uit leden uit Mozambique, Noorwegen, Zweden en Zimbabwe; neem de eerste twee letters van elk land en in het Engels krijg je: Monoswezi! Onze huisdichter Michel Martinus (zie foto) zal zich door hun muziek laten inspireren!

In het tweede uur praat Ab met rapper Bart Lambrechts uit Epe. Met zijn artiestennaam B’Art heeft hij een aantal malen een optreden verzorgd tijdens het literaire café Apollo in het stadsmuseum in Harderwijk. Hij is vooral bekend door zijn rap over pesten en gepest worden! Een overvol programma dus en voldoende reden om ook weer deze zaterdag vanaf 23.00 uur je radio af te stemmen op RTVZOo.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services