Fais met akoestische sessie in Hedon

24 januari 2019

ZWOLLE - Fais gaat terug naar de kern met zijn Reflection Acoustic-Show in Hedon. De zanger brak onder andere door met de wereldhits Used To Have It All en Hey. Deze nam hij op samen met jeugdvriend Afrojack. Onlangs nog stond hij op het showcase festival Noorderslag tussen de grootste talenten van Nederland. 


Met Afrojack tourde Fais de hele wereld over nadat debuutsingle Hey ongekend populair werd. De single werd beloond met triple platina en is inmiddels honderd miljoen keer gestreamd op Spotify. Verwacht tijdens het concert in Hedon van al zijn hits uitgeklede versies, die net zo gemakkelijk door Fais’ adembenemende pianospel worden gedragen als door de opzwepende elektronische producties waarmee hij bekend is geworden.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- FAIS Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Vrijdag 8 februari Open : 20:30 uur Aanvang : 21:00 uur Entree : € 14,94 De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services