Geloof-Opvoeding-Identiteit avond

ZWOLLE - Op 8 maart vindt er voor de regio een avond plaats over geloof, opvoeding en identiteit in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur en de toegang is gratis. Jongerenwerker en identiteitsadviseur Mink de Vries leidt de avond.

Iedereen bepaalt in zijn eigen leven, mede door ervaring, wat belangrijk is. Sommige zaken uit je opvoeding neem je niet over, en gooi je overboord. Andere zaken uit je opvoeding zijn zo diep verankerd dat je ze niet meer kwijtraakt. De kunst is dan om er op een goede manier mee om te gaan. Wat blijft is de vraag ; Wat is echt en waardenvol in mijn leven, en wat is schijn en vals in mijn leven ? Wanneer we daar zicht op hebben weten we ook beter wat we kunnen doorgeven aan de volgende generaties.

Alle mensen worstelen met deze vragen, niemand staat daar alleen in. Op 8 maart hoort u meer over geloof, opvoeding en identiteit, en gaan we er samen over in gesprek. U bent van harte welkom, los van achtergrond, plaats en ervaringen !

Meer info bij : Mink de Vries, 06-28987955


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services