Goede voornemens voor 2019

19 december 2018

ZWOLLE - Vandaag brengt Fit For Free de nieuwjaarscampagne ‘geen sponsor, maar sporter’ naar voren. Met deze campagne wordt er op een hele nieuwe wijze ingehaakt op de goede voornemens van mensen. In plaats van kortetermijndoelstellingen helpt Fit For Free (nieuwe) leden een sportroutine op te bouwen. Zo zorgt de sportschoolketen er niet alleen voor dat mensen komen sporten, maar vooral ook blijven sporten.

Op 1 januari starten veel Nederlanders het nieuwe jaar weer vol enthousiasme en met goede voornemens. Voor de een is dit wat kilo’s afvallen, voor de ander meer spieren of juist een sterkere conditie. Helaas houden velen zich maar kort aan hun goede voornemens. Fit For Free plooit zijn campagne niet alleen rond de goede voornemens, maar ook op het stellen en behalen van doelstellingen die langer mee gaan.

Uit een grootschalig onderzoek onder leden en niet-leden blijkt dat mensen het onaangenaam vinden om verloren rond te lopen in de sportschool. Wanneer men zich niet op zijn gemak voelt is sporten een obstakel. Om (nieuwe) leden snel op weg te helpen, te ondersteunen en te begeleiden kan iedereen gebruikmaken van het introductieprogramma Fit Start. Daarmee maakt de deelnemer een vliegende start en bouwt binnen korte tijd sportroutine op. Sporten wordt op die manier onderdeel van een nieuwe, gezondere leefstijl. Zo komen leden sporten en blijven ze ook sporten. De nieuwe commercial en verdere informatie over de campagne zijn te vinden op de website: www.fitforfree.nl/geen-sponsor-maar-sporter.

Over Fit For Free

Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness toegankelijk voor iedereen. Inmiddels zijn er 93 clubs in Nederland, waardoor er vaak een Fit For Free-club in de buurt te vinden is. Door de ruime openingstijden sporten leden wanneer het hen het beste uitkomt en altijd op hoogwaardige fitnessapparatuur. Fit For Free vindt het belangrijk dat er in iedere vestiging professionele begeleiding aanwezig is die hun leden op weg helpt en ervoor zorgt dat leden sportroutine ontwikkelen. Naast bovengenoemde service en faciliteiten biedt Fit For Free een uitgebreid pakket aan live groepslessen en gratis mini work-outs.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services