Handbalsters Travelbags/HV Zwolle tegen W.H.C.

17 oktober 2018

ZWOLLE -  HV Zwolle Dames 1 heeft een spannende wedstrijd gespeeld tegen W.H.C. Dames 1. In het begin moest de dekking van de dames van Zwolle op gang komen. Maar door uitstekend keeperswerk van Taylor Onderberg wisten de dames van W.H.C. maar moeilijk te scoren. De dames van Zwolle hadden in het begin moeite met de dekking van W.H.C, die goed stond. Dit resulteerde dat beide teams weinig scoorde. Deze gelijk opgaande partij werd uiteindelijk afgesloten met een winst voor Zwolle (21-20).

Met 14 minuten op de klok stond de stand gelijk op 4-4. Met nog 10 minuten te gaan in de eerste helft, begon de dekking van Zwolle als een blok te staan. Alleen in de aanval kon er door de dames van Zwolle niet gemakkelijk gescoord worden. Daardoor ging de wedstrijd de rust in met een stand van 10-9 voor Zwolle.

Met een voorsprong van 1 doelpunt gingen de dames van Zwolle de tweede helft in van de zenuwslopende wedstrijd. Zwolle begon de tweede helft met een sterke dekking, maar W.H.C. wist al snel de 10-10 te maken. Hier wisten de dames van Zwolle snel op te reageren, en maakte 3 doelpunten achter elkaar. Met als gevolg dat de dames van W.H.C hetzelfde idee hadden, kwam het weer op gelijkspel. Hierna volgde een serie van doelpunten van beide ploegen, die elke keer na elkaar wisten te scoren. De Zwolse ploeg was zich er bewust van dat de slotfase van de wedstrijd zeer spannend ging worden.

Foto: Barbara Timmermans Wedstrijdfoto’s: https://www.flickr.com/photos/hvzwolle/albums/72157700931402611


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services