Hedon krijgt nominaties

28 november 2018

ZWOLLE - Dit jaar is Zwols poppodium Hedon het poppodium dat het meest is aangedragen voor de prijzen van de IJzeren Podiumdieren, de peer-to-peer-prijzen die jaarlijks door de Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) worden geschonken. Hedon is met vier nominaties dit jaar genomineerd in de categorie Beste Podium, Anne Riemersma voor Beste Directeur, Erik Delobel voor Beste Programmeur en André van der Meulen voor Beste Marketeer.

''Het is mooi te zien dat Hedon landelijke waardering krijgt mede dankzij de koers die is ingezet op het gebied van talentontwikkeling en de vele initiatieven die voortkomen uit het Hedon Productiehuis'' aldus directeur Anne Riemersma. Drie keer eerder mocht Hedon de gezaghebbende vakprijs mee naar Zwolle nemen: in 1997, 2012 en 2015. Tweemaal in de klasse Beste Poppodium en de meest recente in de categorie Beste Directeur voor Anne Riemersma.

De uitreiking van de IJzeren Podiumdieren 2018 vindt plaats op zaterdag 18 januari tijdens het Europese showcasefestival Eurosonic Noorderlsag in Groningen.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services