Hedonair in foto’s

20 april 2017

ZWOLLE – Al een paar keer heeft Hedon het internettelevisieprogramma Hedonair gemaakt. Ook deze week werd een nieuwe aflevering opgenomen. Carry Premsela was erbij en maakte foto’s, die op onze site te zien zijn.

HEDONAIR is een programma van het Hedon Productiehuis dat op internet wordt uitgezonden. Vanuit de studio in de Foyer vinden elke eerste zondag van de maand in een gezellige café-setting de opnames plaats. Het programma wordt gepresenteerd door Boudewijn Koops en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement op muziekgebied.

De show bevat diverse terugkerende onderdelen zoals interviews, live optredens en reportages. Verder zijn vast te gast: Paul van ’t Veer en Erik Delobel. Paul is danceprogrammeur en vertegenwoordiger van PLATO. Hij geeft luistertips en draait live op vinyl de laatste releases. Programmeur Erik brengt je op de hoogte van bijzondere aankomende shows in Hedon en daarbuiten. Een van de Hedon beursbands treedt op als huisband en het Songwritersgilde presenteert een nieuwe songwriter met de song van de maand.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services