Het is weer tijd voor ‘Public Expo’

2 november 2018

ZWOLLE - Ditmaal laten de middelbare scholieren van speciaal onderwijs De Ambelt hun aanstormende talenten zien! Al jaren organiseert De Ambelt 'This Is Special'; een jaarlijks terugkerend project dat het culturele talent van hun Speciale leerlingen stimuleert, tentoonspreidt en daarmee tegelijkertijd geld ophaalt voor het goede doel. Zo voerden leerlingen het toneelstuk 'Romeo & Juliet' op; schilderden zij met bezoekers van het IJsbeelden Festival; brachten een heuse muziek-CD uit en haalden in totaal ongeveer €15.000,- op voor Serious Request en andere goede doelen!

Vijf november; inloop vanaf 17:00 uur; officiële opening 18:00 uur.

In grandcafé Public zullen zij de twee enorme canvassen tentoonstellen waaraan 700 bezoekers van het IJsbeelden Festivalbijdroegen, maar daarnaast ook een aantal prachtige individuele kunstwerken van talentvolle leerlingen.

Onder inspirerende begeleiding van CKV-docente Jamila Op den Kamp schilderen de leerlingen dit jaar meesterwerken uit de kunstgeschiedenis op krukjes. Deze krukjes zullen ook bij Public te koop worden aangeboden. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Serious Request!

Van grandcafé Public krijgt u weer borrelhapjes van het huis en 10% korting op alle maaltijden. Er is weer de gezellige muziek van'Max & Maria' en we bedanken Wing-Chung Lam voor de flyer.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services