Inspiratieavond SamenLoop Voor Hoop

12 maart 2018

ZWOLLE - De SamenLoop belooft ook dit jaar een fantastisch evenement te worden!
Veel teams zijn al met allerlei mooie plannen bezig om de dag tot een succes te maken. Om (toekomstige) deelnemers en belangstellenden alvast sfeer te laten proeven en op ideeën te brengen, organiseert de SamenLoopcommissie een 
Inspiratieavond. 

Inspiratieavond 28 maart

Inspireren en ontmoeten

Teams kunnen elkaar ontmoeten en hun plannen delen. Er worden tal van voorbeelden gegeven om voorafgaand en tijdens het evenement geld in te zamelen. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen aan de organisatie.
En je krijgt een muzikaal voorproefje van een van de acts die tijdens het SamenLoop-weekend op zullen treden.


Voor wie
Voor alle teamleden en mensen die belangstelling hebben om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop. En voor iedereen die de SamenLoop voor Hoop een warm hart toedraagt.
Ook als individuele deelnemer kun je mee wandelen. Wij maken van individuele lopers een aantal teams. Laat je informeren en meld je aan!

Donatieboxen, kaarsenzakken en bedrijfsstappen
Uiteraard zijn tijdens de inspiratieavond de donatieboxen en kaarsenzakken te verkrijgen. Ook zijn er flyers en posters om zoveel mogelijk te verspreiden.
Als team kun je ook Bedrijfsstappen laten sponsoren om je teamopbrengst te verhogen. Dit kan online of met de speciale flyers die tijdens de inspiratieavond klaar liggen.

Waar
Brasserie Guuz,
Dokter Stolteweg 92,
8025 AV Zwolle

Wanneer28 maart, aanvang 20.00 uur.

Meer informatieSamenloopvoorhoop.nl/zwolle

Noteer alvast:

25 april:
Informatieavond Eregasten

Tijdens deze informatieavond vertellen we onze Eregasten over het programma tijdens de SamenLoop. Er is ruimte voor ontmoeting en het stellen van vragen.

16 mei: Teamcaptainsavond
De laatste praktische info, de puntjes op de "i", gelegenheid om geld af te dragen en nog kaarsenzakken en donatieboxen op te halen. En natuurlijk om vragen te stellen.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services