Jen Minkman bij Westerhof boeken

Zwolle - Op 10 februari vanaf 19 uur is er weer een event met Jen Minkman van Dutch Venture Publishing. Twee van de nieuwe titels uit haar stal worden dan bij Westerhof gepresenteerd!

Hart van Glas door Miranda Peters. De schrijfster zal er zelf zijn om te vertellen over haar boek en er is natuurlijk ruim gelegenheid om haar boek te laten signeren!

Onzuiver van Sarah Dalton, die via Facebook videochat zal vertellen over haar boek. We kunnen haar dan ook vragen stellen! Jen zal gesigneerde bookplates bij zich hebben, zodat we een gesigneerd exemplaar van Onzuiver kunnen kopen. Olga Hoekstra zal er ook zijn om ons van alles te vertellen over het vertalen van Onzuiver.

Daarnaast gaat Jen een workshop geven over hoe je een begin maakt met het schrijven van een boek. Vorig jaar hebben we al kunnen merken hoe goed zij is in het geven van een workshop, dus ook dit is echt iets om naar uit te kijken.

Omdat we graag genoeg boeken, hapjes, drankjes en zitplaatsen voor iedereen klaar willen zetten, zouden we het echt tof vinden als je ons wilt laten weten dat je komt. Iedereen is welkom en de toegang is natuurlijk gratis!


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services