Komische musical in Zwolse Theaters

3 december 2018

ZWOLLE - Jon van Eerd is de meester van de lach. In zijn nieuwe show verenigt hij dwaze gebeurtenissen, gekke lichamelijke capriolen en loeiende dialogen met hilarische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op zijn bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met WestEnd en Broadway-componist Michael Reed een waanzinnige doldwaze komische musical die niet eerder te zien was.

De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de fonkelnieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Eerder al werkte hij samen met Van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue. De wereldpremière van de musical Charley is in december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Van Eerd speelt opnieuw de hoofdrol.

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem..excuus.. háár laten vallen. En als het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.

Deze spetterende voorstelling komt bij Zwolse Theaters op 25 en 26 december om 14:30. Inclusief een live orkest en sterrencast. Jon van Eerd straalt samen met Vera Mann, Anne-mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater in deze komische musical. Hij gaat in december in première. 

Charley, geproduceerd door Jon van Eerd’s Pretpakhuis is vanaf november in de Nederlandse theaters te zien. Informatie en kaartverkoop op www.pretpakhuis.nl


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services