Laat je inspireren tijdens Kerst.zone

ZWOLLE – Zelf kerstversieringen maken is altijd nog leuker dan kant en klare plastic decoraties uit de winkel te halen. En waar beter creatievelingen te vinden dan op een opleiding voor de bloemdesignbranche en detailhandel?

Op dinsdag 27 november 2018 vindt op Zone.college in Zwolle Kerst.zone plaats. Mbo-studenten Bloem & styling en Groene detailhandel organiseren een avond vol vernieuwende ideeën voor kerst. Met opvallende kleuren, unieke materialen en trendy technieken laten ze zien hoe je veel mooie creaties kunt maken voor de feestdagen.
Studenten geven demonstraties, waarin ze ook uitleg geven over hun werkwijze en materiaalkeuze. Natuurlijk zijn er ook veel mooie creaties te zien, zoals bijzondere feestobjecten en sfeervolle tafelarrangementen. Daarnaast presenteren de studenten unieke werken waaraan zij de afgelopen periode samen hebben gewerkt. Een prachtige samenwerking tussen twee mbo-opleidingen.

Kerst.zone geeft een goede indruk van de kwaliteit van de verschillende creatieve opleidingen. De studenten zijn aanwezig om hun werk toe te lichten en kunnen zo goed vertellen welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. Iedereen die inspiratie op wil doen, is van harte welkom.

Kerst.zone vindt plaats op 27 november van 19.00 tot 21.00 uur aan de Koggelaan 7 in Zwolle. Uiteraard is de toegang gratis. Parkeren kan eenvoudig achter het schoolgebouw. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services