Lancering Vechtdal Magazine 2018

Zwolle - Op vrijdagmiddag 26 januari heeft Bultje van Beerze Bulten het nieuwe Vechtdal Magazine overhandigd aan burgemeester Vroomen van Ommen. Vechtdal Marketing heeft het belevingsmagazine dit jaar zelf uitgebracht in een frisse nieuwe huisstijl. Het magazine wordt vanaf nu verspreid bij Tourist Info's, Anjerpunten en recreatiebedrijven om bezoekers te inspiren het Vechtdal te ontdekken.

Bultje overhandigt het nieuwe Vechtdal Magazine aan burgemeester Vroomen van Ommen

Compleet overzicht in één magazine

Het nieuwe magazine vormt een overzicht van de 15 topplekken waar je geweest moet zijn, bijzondere overnachtingsmogelijkheden, de leukste uitjes en evenementen, activiteiten rondom de Vecht, heerlijke smaakroutes en belevingsverhalen over zorgeloos genieten. Doel van het magazine is om de bezoeker te inspireren en verleiden het Vechtdal te ontdekken en beleven.

Waar is het magazine te vinden?

Vanaf 5 februari is het nieuwe magazine verkrijgbaar bij alle Tourist Info’s, Anjerpunten en bij toeristische- en recreatieve bedrijven in Vechtdal Overijssel. De verspreiding van het nieuwe magazine is ook buiten de regio. Ondernemers en Vechtdal Marketing nemen het magazine mee naar diverse camping-, fiets- en wandelbeurzen in Nederland en België. Op deze manier wordt de regio bij een breed publiek onder de aandacht gebracht.

Vechtdal Overijssel…alle tijd!
Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) topcampings en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten.
Meer ins&outs: www.vechtdaloverijssel.nl


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services