Leerlingen Grandesco Music tonen skills in Hedon

ZWOLLE – Grandesco Music houdt voor de derde keer Grandesco Presents in poppodium Hedon. Leerlingen krijgen de kans om aan iedereen die zij belangrijk vinden te laten zien wat ze kunnen. Samen met hun docenten gaan ze het grootste poppodium van Zwolle op.

De dag op 30 juni ziet er als volgt uit:

10:30 - Deuren open
11:00 - Show 1
13:30 - Deuren open
14:00 - Show 2
16:30 - Deuren open
17:00 - Show 3
19:30 - Deuren open
20:00 - Show 4

Elke show duur ongeveer anderhalf uur en kaarten zijn te bestellen via www.grandescomusic.nl. De prijs van een ticket aan de deur is €7,50 maar in de voorverkoop worden de kaarten verkocht via het pay-what-you-want principe. Dit houdt in dat bezoekers zelf mogen bepalen wat ze voor een kaartje over hebben.

Grandesco Presents is een stichting met als doel om kinderen en volwassenen een mooi podium te bieden. Zo kunnen ze ervaringen opdoen die normaal gesproken vrijwel onmogelijk zijn.

Over Grandesco Music

Grandesco Music wil mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door toegankelijk en kwalitatief goed muziekonderwijs.

Grandesco Music wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de muziekscene in Zwolle, met als doel meer goede Zwolse muzikanten en bands.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services