Mantelzorgdiner bij Resto Van Harte

ZWOLLE - Sociaal buurtrestaurant Resto Van Harte organiseert in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg een mantelzorgdiner in Zwolle.

Locatie is wijkcentrum De Enk op Enkstraat 67. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee. Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers leren kennen? Kom langs, wissel ervaringen uit en geniet van een heerlijk driegangendiner.

Eén op de drie Nederlanders gaven in 2016 mantelzorg. 750.000 mantelzorgers geven zowel langdurig als intensief hulp (bron: website Mezzo), Bijna één op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten.

Mantelzorgers van 60 jaar en ouder kunnen gratis aanschuiven voor het diner op 28 november. Overige gasten betalen zeven euro voor het driegangendiner. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 tussen 9 en 12 uur (35 cent/gesprek), Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer dan zo snel mogelijk.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services