Nationale snertdag

4 december 2018

ZWOLLE - 'Maak van je snertdag een feestdag!’ De feestmaand december is voor veel mensen geen vrolijke periode om naar te verlangen. Om hier wat aan te doen is een speels evenement in het leven geroepen. De Snertdag! Organisator Kluppen.nl wil zo veel mogelijk mensen (nu al 1.000+ aanmeldingen) door heel Nederland verbinden. Ook in Zwolle vindt deze sociale activiteit plaats.

Na een succesvolle eerste editie keert de Nationale Snertdag terug op de tweede zondag van december met meer locaties en meer sociale invloed.

Waarom de Nationale Snertdag?

Je kent het wel, donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kids zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag. Dat december voor veel mensen geen feestmaand is komt met name door het vooruitzicht van het alleen vieren van deze dagen. Dit kan en moet anders dacht organisator Klup. Door het hele land, op meer 73 locaties, brengen zij mensen samen door middel van oer-Hollandse snert. Heel simpel maar toch effectief en gezellig!

Op zondag 9 december om 16.00 uur vindt de Nationale Snertdag in Zwolle plaats en iedereen is welkom. Voor slechts €5,- wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Lust je nou geen snert? Geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting - graag wel aanmelden.

Deelnemende locaties in Zwolle:  Zwolle - De Belgische Keizer Zwolle - De Vlaamse Hoogmis Zwolle - Kletsen en Proeven

De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door social app Klup (www.kluppen.nl) in samenwerking met enthousiaste lokale horecaondernemers in Nederland.

Kijk voor meer informatie, deelnemende locaties en aanmelden op www.nationalesnertdag.nl.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services