Nederlands/Franse aflevering El Mundo

6 april 2017

Na de prachtige El Mundo editie van vorig weekend in het cultuurcafé deze keer weer gewoon in de studio van Harderwijkfm. In het eerste uur maken jullie kennis met dichter, schrijver en uitgever Fiet van Beek uit Ermelo. Zij zal de komende periode ook en bijdrage gaan leveren aan El Mundo.

 


Dit weekend laat ze zich inspireren door de Franse zangeres Patricia Kaas. Met haar mix van pop en jazz heeft Patricia het Franse chanson gemoderniseerd met behoud van zijn ziel – een razend knappe prestatie! Zeven mei staat ze gepland in Tivoli Vredenburg en Ab de Haas is daarbij!

In het tweede uur praat Ab met componist en gitarist Herman Woltman uit Friesland. Hij is samen met zangeres, pianiste en trompettiste Ella de Jong het duo Ella & her man (zie foto) gestart. De trouwe El Mundo luisteraars kennen Herman misschien nog wel als de bandleider van Souldada! Kortom weer genoeg redenen om ook dit weekend je radio weer af te stemmen op El Mundo met muziek die je nergens anders hoort! El Mundo is zondag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op RTV ZOo.


© 2017 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services