Nieuw pand KBC-dyslexie

7 februari 2019

ZWOLLE - Het KBC-dyslexie opent een nieuw pand in Zwolle.

Het KBC-dyslexie verzorgt al bijna 10 jaar dyslexiezorg voor kinderen in Zwolle en omgeving. Naast de hoofdlocatie zijn er 15 (school)locaties in de regio voor de dyslexiebehandelingen. Niet alleen ouders en kinderen weten de weg naar de praktijk te vinden, ook betrokkenen op scholen zoals intern begeleiders en leerkrachten consulteren hen graag met vragen over lees- en spellingsonderwijs en over de begeleiding van kinderen met dyslexie.

Het KBC-Dyslexie biedt specialistische zorg waarbij psycho-educatie, leesplezier en motivatie centraal staan. Ouders en alle betrokkenen op school zijn hierbij onmisbare partners. Hun motto is: "Dyslexie…? Daar kun je ver mee komen!". Leren omgaan met dyslexie en samen, mét plezier, succes boeken is ons doel.

Kinderboekauteur Willeke Brouwer, van de graphic novels Silvester en Lotte Laat Maar, zal de officiële opening verzorgen. Tevens zal ze in kleine groepjes op suggesties van kinderen sneltekenen en haar boeken signeren.

Lydia Kramer Kunstdocent verzorgt een interactieve tekenactiviteit voor kinderen.

Het belooft een hele gezellige middag te worden!

Aanstaande vrijdag, 8 februari, van 16.00 tot 19.00 uur vieren wij de officiële opening van onze nieuwe hoofdlocatie van het KBC-dyslexie aan de Drapenierlaan 7 te Zwolle.

https://kbc-dyslexie.nl/


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services