Sport nieuws


Filteren op datum:
        

Supporters avond voor PEC

Gepubliceerd op: 17-10-2018 11:37

ZWOLLE - De Supportersclub van PEC houdt voor haar suppor-ters weer de forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle.

Op deze avond is er de gelegenheid om al je vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussen de vragenrondes ook mogelijk om een praatje te maken of op de foto te gaan met je favoriete spelers.

Op deze avond zullen er spelers natuurlijk aanwezig zijn met onder andere Mickey van de Hart, Kingsley Ehizibue, Bram van Polen, Mike van Duinen, Vito van Crooij, Clint Leemans, Sepp van de Berg en Rick Dekker.

Behalve spelers, zullen ook voorzitter Adriaan Visser, trainer John van ‘t Schip en Gerard Nijkamp plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden.

De avond staat net als vorige editie onder leiding van Gerjos Weelink.

Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Dus bedenk alvast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond 25 oktober naar het Heineken Supporterscafé in het stadion. Aanvangstijd is 19.30 uur en het supporters-café is open vanaf 19.00 uur.

Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid je vragen schriftelijk te stellen. Stuur een mail naar: info@pec.nu
Lees verder

Berkum loopt in het mes bij Urk

Gepubliceerd op: 14-10-2018 07:15

ZWOLLE - Berkum heeft bij koploper Urk met 4-1 verloren in een duel waarin de bezoekers verzuimden de kansen te verzilveren en hun eigen fouten werden afgestraft. Na een 2-0 achterstand kwamen de Zwollenaren aardig terug in de wedstrijd, maar toen de gelijkmaker binnen bereik leek liep Berkum in blessuretijd volop in het Urker mes.

Lees verder

Volledig parcours Zwolle Urban Trail bekend

Gepubliceerd op: 28-06-2018 13:43

ZWOLLE - De tweede editie van de Zwolle Urban Trail vindt plaats over minder dan 2 weken, op zondag 8 juli. Het parcours bestaat dit jaar wederom uit 18 bijzondere locaties. Deelnemers krijgen de kans om nieuwe locaties als The Great Escape, Evenementenboot Ooster-Schelde, Bij Giel en Theater de Spiegel te ontdekken. Daarnaast zijn een aantal populaire locaties van vorig jaar opnieuw onderdeel van het parcours zoals Stadkamer en Hedon. Het totale parcours is ca 10 km. De volledige parcourskaart is te vinden op de website van de Zwolle Urban Trail.
Lees verder

Meer Sport nieuws

© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services