Sport nieuws


Filteren op datum:
        

Blauwvinger kegeltoernooi

Gepubliceerd op: 29-11-2018 11:53

ZWOLLE - Dit jaar wordt wederom het Blauwvinger kegeltoernooi gehouden. Rond 17.00 uur wordt bekend welke club de fel begeerde Blauwvinger - wisselbeker mee naar huis mag nemen. Vanaf 10.00 uur zal in het Nationaal Kegelcentrum Zwolle de strijd losbarsten.

Vanwege het deelnemersveld van 12 aanzienlijk sterke teams, die uit het hele land naar Zwolle komen, belooft het een meeslepende strijd te worden.

De organiserende kegelclub E.S.I.G.E. (Elk Schot Is Geen Eendvogel), nodigt u van harte uit om deze bollebozen aan te moedigen in het Nationaal Kegelcentrum Zwolle, van Wevelinkhovenstraat 103, op zondag 09 december.
Lees verder

Sportprogramma op rtvzwollefm

Gepubliceerd op: 22-11-2018 14:02

ZWOLLE - Het sportprogramma ‘Uit de startblokken’ is weer te beluisteren op rtvzwollefm. Ditmaal met korfbal, hockey en voetbal.

Met de trainers van Sparta en Oranje Zwart, Henco Pulllen en Aldrik Rijks kijken ze vooruit naar het zaalseizoen in de korfbalcompetitie dat morgen begint. En in de uitzending ook de trainers van voetbalclub Zwolsche Boys, Bart Ester, en de hockey heren van Zwolle, Pancho van den Broek, die allebei dit weekend een topper tegemoet zien. En natuurlijk komt ook de sport agenda voor komend weekend aan bod. De presentatie is in handen van Hans van Raan.

Vrijdagmiddag van 4 tot 5 uur op radio rtvzwollefm(.nl) of op 105 fm.
Lees verder

Eerste elektrisch rolstoelhockey competitiedag

Gepubliceerd op: 12-11-2018 14:24

ZWOLLE - De sporthallen van OnCampus/Windesheim zullen gevuld zijn met vele mensen in elektrische rolstoelen. Er zal namelijk de eerste E-hockey competitiedag van seizoen 2018-2019 gehouden worden. Clubs uit regio oost zullen strijden in 3e t/m de 1e klasse. 

De Zwolse E-hockeyers, Zwollywood Sticks, zullen ook van de partij zijn. De organisatie van deze dag is o.a. in handen van Johannes van der Velde, voorzitter van ReVAS de Peperbus. Zwollywood Sticks, die uitkomen in de 3e klasse, is een onderdeel van ReVAS. 

De wedstrijden zullen tussen 11 en 17 uur gespeeld worden, verdeeld over 3 velden, ieder veld is vernoemd naar een sponsor van deze dag. Zwollywood Sticks speelt zijn eerste wedstrijd om 12:20 uur tegen de The BEAst uit Groningen. Om 13:40 uur de tweede wedstrijd tegen de Stick Flyers E1 uit Friesland. Tot slot spelen de Zwollenaren de derde wedstrijd ook tegen de Friezen, maar dan tegen het 2 e team, Stick Flyers E2. 

De overige teams die mee doen komen uit Arnhem, Enschede, Emmen en Amersfoort. De parkeerplaats van OnCampus zal dan ook vol staan met rolstoelbussen. Ben je benieuwd naar deze sport, kom gerust kijken. Op parkeerterrein P1 van OnCampus kun je deze dag gratis parkeren. En ook catering is aanwezig voor een kop koffie of een broodje.
Lees verder

Meer Sport nieuws

© 2018 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services