NK Squash voor tweede maal naar Zwolle

ZWOLLE - Zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseert Squash & Cardiofit Zwolle in samenwerking met Squash Bond Nederland voor het tweede jaar op rij het Nederlands Kampioenschap Squash Jeugd in sportcentrum in Zwolle.

ZWOLLE - Zaterdag 9 en zondag 10 maart organiseert Squash & Cardiofit Zwolle in samenwerking met Squash Bond Nederland voor het tweede jaar op rij het Nederlands Kampioenschap Squash Jeugd in Zwolle.


Dankzij het jeugdbeleid van Squash & Cardiofit zal Zwolle goed vertegenwoordigd zijn met talentvolle jonge squashers tijdens het NK. Centrummanager, en tevens coach trainer van de club, Dagmar Vermeulen wil wel benadrukken dat je zeker ook als niet doorgewinterde speler mee kan doen met het toernooi. “Een belangrijk speerpunt tijdens het toernooi is om bij de jeugdspelers de gedachte te stimuleren om deel te nemen om ervaring op te doen en plezier te beleven”, aldus Vermeulen. “Natuurlijk wordt er gestreden om titels, maar je verliest meer dan je wint in een leven. Ook dit laatste is een belangrijk leerproces. Bovendien vallen er bij de verliezersronde nog steeds toffe prijzen te winnen.”

Deelnemers en bezoekers van het NK vorig jaar bij Squash & Cardiofit zullen zich zeker nog de side-events herinneren. “Ook dit jaar zorgen we weer dat er genoeg te doen is buiten de wedstrijden om”, aldus Vermeulen. “Zo plaatsen we een snelheidsmeter om te zien wie de hardste opslag heeft, is er een loting met toffe prijzen en hebben we een bliksemtoernooi.”

Data: Zaterdag 9 en zondag 10 maart
Locatie: Squash & Cardiofit Centrum Zwolle, Dobbe 69 te Zwolle

Sporters kunnen zich tot en met zondag 3 maart in de categorieën tot en met 13, 17 en 23 jaar kosteloos inschrijven via Toernooi.nl.
Aanmelden via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0B068E57-3E4E-4934-A745-8D2D0CF4B580

Foto: Jack


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services