Ode aan Bowie

7 januari 2019

ZWOLLE - Het is binnenkort precies drie jaar geleden dat David Bowie ineens stierf. Bowie was een van de meest toonaangevende en allround rockmuzikanten van de laatste decennia. Een selectie van topmuzikanten uit bands als Typhoon en Bökkers brengen een ode aan de fascinerende Bowie.

Of het nou met zijn grote opkomst Space Oddity was of zijn bepalende en te vroege vertrek met het album Blackstar: altijd en overal kon Bowie zijn stempel drukken op muziek en (jeugd)cultuur. David Bowie was Ziggy Stardust en The Thin White Duke maar David Bowie was ook een grote stuwende kracht voor grote groepen muzikanten en kunstenaars.

Onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty) bestaat Remember BOWIE uit Erik Neimeijer (Bökkers), Gertjan van der Weerd (Her Majesty), Dries Bijlsma (o.a. Typhoon) en Sebastiaan van Olst (Typhoon). Als speciale gasten zijn Jelle Paulusma en Rocco Ostermann aanwezig. Een selectie van topmuzikanten die het gedachtengoed van David Bowie op eervolle wijze zullen spelen en ervoor zorgen dat de bezoeker extra stilstaat bij het leven en de muzikale carrière van deze spectaculaire artiest.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REMEMBER BOWIE

Locatie : Grote Zaal, Hedon Wanneer : Donderdag 10 januari

Open : 20:00 uur

Aanvang : 21:00 uur Entree : €18,03

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services