Ontdek de wereld, ontdek het CCC

ZWOLLE - Op donderdag 8 en dinsdag 20 november zijn groep 7/8 leerlingen en hun ouders van harte welkom op het Carolus Clusius College (CCC) voor een tweetal informatieavonden.

Deze avonden zijn speciaal bedoeld om toekomstige vo-leerlingen op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding. De leerlingen zijn met hun ouders vanaf 19.30 uur van harte welkom in het vernieuwde gebouw van het CCC aan de Kamperweg 1 in Zwolle.

Op het CCC kunnen leerlingen terecht voor vmbo-tl, havo, atheneum en internationaal gymnasium Orfeo. Het CCC biedt zowel regulier, tweetalig als internationaal onderwijs.

Het CCC organiseert de volgende informatieavonden:

Donderdag 8 november vanaf 19.30 uur: informatieavond over regulier, tweetalig en internationaal onderwijs

Dinsdag 20 november vanaf 19.30 uur: informatieavond over tweetalig en internationaal onderwijs

Tijdens de informatieavonden kunnen leerlingen en ouders sfeer proeven en deelnemen aan verschillende activiteiten. Ook krijgen zij meer informatie over het onderwijsaanbod en kunnen er vragen gesteld worden aan CCC-leerlingen en -docenten.

Op het CCC gaat er een wereld voor leerlingen open. Zij leren op eigen benen te staan, grenzen te verleggen, nieuwe gebieden en interesses te ontdekken. Er zijn allerlei activiteiten die met de wereld om ons heen te maken hebben, zowel in de lessen als daarbuiten. Dit kan tijdens de Wereldvakken waar leerlingen voor kunnen kiezen, (online) projecten met leerlingen uit andere landen, projectdagen, excursies, buitenlandse studiereizen en uitwisselingen. Zo krijgen leerlingen op het CCC meer dan een diploma. Ze worden opgeleid tot wereldburger.

Meer weten en aanmelden Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de informatieavonden op www.hetccc.nl.


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services