Open avond hogeschool Windesheim

8 maart 2019

ZWOLLE - Hogeschool Windesheim houdt een open avond voor professionals die een studie naast hun baan willen doen.

Al jaren stijgt het aantal mensen dat een deeltijdopleiding of cursus doet. Eind 2018 maakte het CBS bekend dat 1 op de 5 volwassenen (ruim 1,7 miljoen mensen) een opleiding of cursus volgt. Wie wil doorgroeien in zijn functie, zich wil verdiepen of een carrièreswitch wil maken, is bij Windesheim aan het juiste adres. Tijdens de open avond kunnen bezoekers zich laten informeren over meer dan 100 deeltijdopleidingen en cursussen binnen de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media en Theologie.

Studeren in je eigen tempo

Veel opleidingen zijn flexibel. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen welke modules je volgt en wanneer. Je stippelt zelf met behulp van een studiecoach de eindbestemming en tijdsduur van je studie uit en kunt voortbouwen op kennis die je vanuit je werkervaring meebrengt. Naast deze modulair opgebouwde opleidingen heeft Windesheim een uitgebreid opleidingsaanbod van deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen.

Programma open avond

Op woensdag 13 maart tussen 18.30 en 21.00 uur is er in gebouw X een informatiemarkt en vinden er studieadviesgesprekken plaats. Tijdens deze één-op-één-gesprekken met een studieadviseur of loopbaancoach kun je achterhalen welke studie het best bij jou past. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er klassikale voorlichtingsrondes van de deelnemende opleidingen en als extraatje voor de bezoekers twee inspiratiesessies, op het gebied van coaching en personal branding.

Meer informatie en aanmelden voor de open avond kan via www.windesheim.nl/openavond


© 2019 - RTV Zwolle FM - Powered by: HPU internet services